Nutriční hodnoty (Kuřecí steak se zeleným pepřem a šťouchanými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 314 kJ / 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 16,55 g |
| – nasycené | 6,93 g |
| – nenasycené | 8,90 g |
| –– mononenasycené | 7,48 g |
| –– polynenasycené | 1,42 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 218 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 16,29 g |
| – cukry | 1,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| drcený pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| Na omáčku: 1 dcl dcl smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| sterilovaný zelený pepř (2 lžičky + 1 kávová lžička lžička nálevu) | Pepř zelený sterilovaný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce studeného másla | Máslo kravské | 10 g |
| lžíce lžíce petrželky čerstvé, mražané nebo sušené | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř dle chuti | Pepř černý |