Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maková bábovka s hruškami a sušenými brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 745 kJ /
4 241 kcal
Bílkoviny79,86 g
– z toho živočišné bílkoviny39,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,04 g
Tuky206,62 g
– nasycené21,39 g
– nenasycené165,39 g
–– mononenasycené110,14 g
–– polynenasycené55,25 g
––– omega 312,60 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 616 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy500,08 g
– cukry250,93 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hrušek (nebo kompot) Hruška čerstvá 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
50 g 50 g celého máku Mák modrý 50 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
50 g 50 g sušených brusinek Brusinky sušené 50 g
sádlo na vymazání formy Sádlo vepřové
polohrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.