Nutriční hodnoty (Kuřecí křidélka v jeřabinové "vomatlávce")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 147 kJ / 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,08 g |
| Tuky | 21,37 g |
| – nasycené | 2,93 g |
| – nenasycené | 18,35 g |
| –– mononenasycené | 15,65 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,73 g |
| Sůl | 6,45 g |
| Sacharidy | 16,07 g |
| – cukry | 0,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 kuřecích křidélek | Kuře křídlo | |
| 3 lžíce 3 lžíce jeřabinového džemu | Džem z jeřabin | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce husté sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamikového krému | Ocet balsamikový červený | 15 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžička 1 lžička chilli omáčky | Chilli omáčka | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý křen | Křen čerstvý |