Nutriční hodnoty (Vepřová roláda v sáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 188 kJ / 1 479 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 237,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 236,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 54,85 g |
| – nasycené | 13,22 g |
| – nenasycené | 26,76 g |
| –– mononenasycené | 22,03 g |
| –– polynenasycené | 4,73 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 824 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa na roládu | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 velké žampiony | Žampion čerstvý | |
| 3 3 větší vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| mražený hrášek | Hrášek zelený mražený | |
| anglická slanina | Anglická slanina | |
| plátkový eidam (plátkový tavený sýr) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská |