Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žerbo rezy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 4. 2013 14:38

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie37 035 kJ / 8 852 kcal
Bílkoviny122,46 g
Tuky453,96 g
Vláknina53,40 g
Cholesterol 876 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy1 042,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Ivana79 Ivana79

23. 9. 2014 13:19

Sú naozaj moc dobré,aj keď mne tam nejak nesedí tá čokoláda,tak som ich len posypala cukrom a orechami :-) Pridávam fotku ;-):yes:

amalia amalia

12. 5. 2013 19:43

senky:ďakujem, senky, krásne fotky a tvoj koláčik je určite skvelý:-K

senky senky

12. 5. 2013 15:33

Amálko, dnes jsem upekla Tvoje Žerbo řezy a moc nám chutnají:yes::yes: Použila jsem na náplň dýňovocitrusovou marmeládu a v kombinaci s ořechy a tenkými plátky kynutého těsta je to delikatesní zážitek;-) Bodík jsem dala dávno, dnes jen díky a foto:-K

miruna

10. 4. 2013 18:07

amalia amalia

10. 4. 2013 13:30

miruna, Jozef: Google - Couleurs hongroises, heslo Gerbaud

miruna

10. 4. 2013 11:23

omlouvám se,přehodila jsem písmenka:-(Gerbeaud,to je správný název!

miruna

10. 4. 2013 10:00

Pravdu má pan Josef T.kavárna v centru Budapešti stále funguje a nese název jednoho ze spoluzakladatelů GEBREAUD.Stále tam podávají Gerbeaudovy řezy a vynikající Dobošův dort,který nemá chybu!

pro amalia:nechtěla jsem,aby to vyznělo jako výtka:-SJá tento recept znám od babky ale k dokonalosti jej přivedla Margó Bódy:-)

amalia amalia

10. 4. 2013 09:36

Jozef T.: Milý Jozef, nechcem sa s tebou škriepiť, verím, že v Budapešti môže byť kaviareň, ktorá sa tak volá. Podrobnejšie, dokonca vyčerpávajúce informácie o tom, ako to je s názvom Žerbó rezy, by si mohol dostať na Vareche.sk. Obráť sa na Pustu.

Jozef T.

10. 4. 2013 09:27

amalia:

Je mi ľúto, ale nemáte pravdu. Dodnes v Budapešti Kaviareň nesie jeho meno "Gerbaud".

amalia amalia

10. 4. 2013 06:14

miruna:Na Žerbo rezy je veľa receptov, videla som rôzne varianty. Tento je z receptového zošitu mojej starej mamy z obdobia po 1. svetovej vojne.

amalia amalia

10. 4. 2013 06:12

Jozef T.: Predpokladáte správne:-D Ale keďže sa pán Emile Gerbaud koncom 19.storočia usadil v Maďarsku, časom sa aj písomná forma jeho mena zmenila.

Jozef T.

9. 4. 2013 21:39

Predpokladám, že máte na mysli známe Gerbeaud rezy.

maďar

9. 4. 2013 10:33

Sice až móc sladké ale skvělé řezy.Nejlepší jsou až po rozležení,dlouho vydrží.Jinak je lepší ořechy nahrubo posekat!:-)

miruna

9. 4. 2013 10:21

tento recept už tu je www.toprecepty.cz/recept/3763-zerbo-rezy/

Dana61

9. 4. 2013 08:43

tyto řezy máme rádi - jsou výborné:yes::-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zerbo rezy gerbaud řezy žerbo ryba miruna gerbaud dort gerbeaudovy rezy gerbeaud řezy margo žerbo rezy gerbaud řezy žerbo margo řezy žerbo rezy recept dort gerbaud bódy margó recepty gerbeaud řezy gerbeaud gerbaud žerbo koláč recepty margo bodi kolac žerbo

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, máslo, vejce, mléko, cukr krystal, droždí čerstvé, sůl, marmeláda meruňková, ořechy mleté, cukr moučkový, čokoláda hořká, cukr moučkový, šlehačka

TopRecepty.cz

Žerbo rezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BXP2