Nutriční hodnoty (Plněná panenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 273 kJ / 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,99 g |
| Tuky | 34,03 g |
| – nasycené | 18,73 g |
| – nenasycené | 13,35 g |
| –– mononenasycené | 9,07 g |
| –– polynenasycené | 4,28 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 369 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,03 g |
| Sacharidy | 17,24 g |
| – cukry | 3,84 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřová panenka | Vepřová panenka | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 150 g 150 g žampiónů (nakrájených na plátky) | Žampion čerstvý | 150 g |
| 150 g 150 g nakrájené klobásy nebo šunky | Klobása | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvě nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 1 1 vaječný žloutek rozšlehaný | Vaječný žloutek | 23 g |
| 2 plátky 2 plátky slaniny | Špek | |
| 3 lžíce 3 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |