Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová polévka na kyselo s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 716 kJ /
410 kcal
Bílkoviny10,15 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,55 g
Tuky22,50 g
– nasycené14,31 g
– nenasycené6,79 g
–– mononenasycené6,05 g
–– polynenasycené0,74 g
––– omega 30,22 g
Vláknina7,68 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 93 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy39,50 g
– cukry13,44 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrsti 3 hrsti malých bílých fazolí Fazole bílé
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
kysaná smetana 200 ml 200 ml Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 1 menší hrst nakrájeného čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.