Nutriční hodnoty (Vepřové s křenovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 022 kJ / 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,38 g |
| Tuky | 36,29 g |
| – nasycené | 12,24 g |
| – nenasycené | 20,10 g |
| –– mononenasycené | 6,06 g |
| –– polynenasycené | 14,04 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 7,08 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 198 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 26,25 g |
| – cukry | 17,03 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová panenka | Vepřová panenka | |
| máslo | Máslo kravské | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |