Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýnová kuřecí játra na víně

Játra patří mezi snadno dostupnou surovinu a pokrm minutkové přípravy, u kterého platí, že méně je více. K játrům stačí přidat cibulka, slanina a pórek. Takhle vynikne jednotlivě každá chuť, kterou doplní ještě rozmarýn a kapka sherry.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

23. 5. 2024 08:32

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 848 kJ / 920 kcal
Bílkoviny56,24 g
Tuky51,35 g
Vláknina7,42 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 2,27 g
Sůl5,44 g
Sacharidy24,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ničím nezahušťuji, cibule i pórek je dostačující. Kdo by chtěl více omáčky k rýži může zahustit lžičkou solamylu nebo kukuřičného škrobu rozmíchaného v 50 ml vody.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 5. 2024 10:17

borovec: :-) Děkuji za komentář a přeji krásný den :-K

borovec borovec

26. 5. 2024 10:13

Rychlé a výborné.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, sádlo, špek, cibule, pórek, rozmarýn, pasta rajčatová, sojová omáčka světlá, omáčka sojová tmavá, sherry, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Rozmarýnová kuřecí játra na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE5NA