Nutriční hodnoty (Sterilované zelí dušené v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 268 kJ / 1 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,10 g |
| Tuky | 97,21 g |
| – nasycené | 42,30 g |
| – nenasycené | 53,22 g |
| –– mononenasycené | 43,44 g |
| –– polynenasycené | 9,78 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 23,17 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 4,29 g |
| Sůl | 10,70 g |
| Sacharidy | 69,05 g |
| – cukry | 31,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 670 g 670 g bílého sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 670 g |
| 50 g 50 g uzeného špeku | Špek | 50 g |
| 50 g 50 g valašské slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |