Nutriční hodnoty (Ryba s hořčičnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 988 kJ / 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 65,63 g |
| – nasycené | 32,80 g |
| – nenasycené | 29,13 g |
| –– mononenasycené | 24,10 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 1,04 g |
| Vláknina | 1,95 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 1,31 g |
| Sacharidy | 37,34 g |
| – cukry | 8,54 g |
| ––– laktóza | 6,54 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky ryby | Treska filet | |
| 250 ml 250 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 30 ml 30 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 37.5 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 125 ml 125 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| 10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
| sušený tymián | Tymián sušený | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |