Nutriční hodnoty (Panenka s kari přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 801 kJ / 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 30,70 g |
| – nasycené | 13,74 g |
| – nenasycené | 12,57 g |
| –– mononenasycené | 11,02 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 242 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 4,60 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| výpek z masa | Výpek | |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 50 ml 50 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
| 1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |