Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 050 kJ /
1 685 kcal
Bílkoviny33,98 g
– z toho živočišné bílkoviny5,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,91 g
Tuky41,04 g
– nasycené13,87 g
– nenasycené26,08 g
–– mononenasycené19,81 g
–– polynenasycené6,26 g
––– omega 30,43 g
Vláknina22,17 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy285,00 g
– cukry23,54 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g přírodní rýže Rýže bílá 300 g
1 l 1 l kuřecího vývaru nebo zeleninového vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1/2 1/2 citrónu Citrón čerstvý 45 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
1 lžíce 1 lžíce tymiánu Tymián sušený 15 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1 1 svazeček petrželky Petržel nať čerstvá 80 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
Parmezán na posypání (60 g) Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.