Nutriční hodnoty (Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 664 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,45 g |
Tuky | 0,94 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,59 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,34 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,40 g |
– cukry | 14,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 silnější plátky z vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
Niva | Niva 50% t. v s. | |
Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
Romadur | Romadur 40 % t. v s. | |
1 1 velká červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
Argentinské koření | Koření Argentina | |
sůl | Sůl mořská |