Nutriční hodnoty (Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 664 kJ / 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,45 g |
| Tuky | 0,94 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,59 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 0,34 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 29,40 g |
| – cukry | 14,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 silnější plátky z vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| Niva | Niva 50% t. v s. | |
| Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| Romadur | Romadur 40 % t. v s. | |
| 1 1 velká červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
| Argentinské koření | Koření Argentina | |
| sůl | Sůl mořská |