Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené argentínské maso se třemi sýry a šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie664 kJ /
159 kcal
Bílkoviny5,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,45 g
Tuky0,94 g
– nasycené0,23 g
– nenasycené0,59 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené0,34 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy29,40 g
– cukry14,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 silnější plátky z vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
Niva Niva 50% t. v s.
Eidam Sýr kravský tvrdý 30%
Romadur Romadur 40 % t. v s.
1 1 velká červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 smetana 33% Smetana kravská sladká 35%
Argentinské koření Koření Argentina
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.