

Vitaminový doping
Suroviny 3 porce
- 350 ml 100% pomerančového džusu
- 1 lžíce medu
- 1 větší pomeranč
- želatina nebo vanilkový pudink
Postup přípravy receptu
Pomeranč oloupat, jednotlivé měsíčky zbavit slupky a natrhat na větší kousky.
Z džusu a želatiny nebo pudinku uvařit hodně husté pevné želé (klidně použít 2 balení).
Pomeranč dát na dno pohárků či menších mističek, lehce zakápnout medem a přelít želé.
Poznámka od kuchařky
Pokud na vás leze chřipka, dejte si želé ještě horké - příjemně zahřeje a dobije vitamíny. Výborné je i při angíně - želé je jemné, takže do sebe něco dostanete, i když se vám hůře polyká, ale pozor, v tomto případě nechat vychladnout - na angínu není dobré polykat příliš horké!!!!