Nutriční hodnoty (Želvička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
| Energie | 22 450 kJ / 5 366 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 158,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 148,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,45 g |
| Tuky | 298,73 g |
| – nasycené | 166,87 g |
| – nenasycené | 107,62 g |
| –– mononenasycené | 95,90 g |
| –– polynenasycené | 11,72 g |
| ––– omega 3 | 1,11 g |
| Vláknina | 3,14 g |
| Cholesterol | 2,82 g |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,24 g |
| Sacharidy | 509,09 g |
| – cukry | 429,29 g |
| ––– laktóza | 27,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 8 lžic 8 lžic cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 9-10 lžic 9-10 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 104.5 g |
| potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| 250 g 250 g změklého másla | Máslo kravské | 250 g |
| 200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 700 g 700 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 700 g |