Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 279 kJ / 4 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 141,91 g |
| – nasycené | 18,41 g |
| – nenasycené | 107,83 g |
| –– mononenasycené | 76,03 g |
| –– polynenasycené | 31,80 g |
| ––– omega 3 | 8,31 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 761 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 654,07 g |
| – cukry | 286,67 g |
| ––– laktóza | 23,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 l 1/2 l polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1/4 l 1/4 l cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 l 1/2 l bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| mléko (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |