Nutriční hodnoty (Ovocný koláč s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 433 kJ / 3 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,74 g |
| Tuky | 147,72 g |
| – nasycené | 83,81 g |
| – nenasycené | 53,26 g |
| –– mononenasycené | 46,11 g |
| –– polynenasycené | 7,15 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 17,53 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 742 mg |
| Sůl | 3,61 g |
| Sacharidy | 440,32 g |
| – cukry | 197,72 g |
| ––– laktóza | 12,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g ovoce | Jahody čerstvé | 500 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 3 lžíce 3 lžíce maizeny | Škrob kukuřičný | 45 g |
| 200 g 200 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
| 120 ml 120 ml šlehačkové smetany | Smetana kravská sladká 12% | 120 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kypřícího prášku | Kypřící prášek | 30 g |