Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustnica

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 1. 2009 12:26

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 375 kJ / 329 kcal
Bílkoviny12,90 g
Tuky1,37 g
Vláknina22,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 108 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tradiční slovenské jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

7. 12. 2021 21:28

Legenda: doplnené.

Legenda

7. 12. 2021 21:12

Skvělý recept! Jen v ingrediencích chybí maso a jaké houby. Mají být sušené houby, maso vepřové, třeba plec.
Ale fakt jako na Slovensku. Poštěstí se mě, že jsem koupil výborné Slovenské zelí od firmy Andaco.

maris maris

3. 10. 2012 16:46

Semy.cz: dovolila jsem si přidat fotku, měla jsem trochu jiný postup, ale nechtěla jsem dávat nový recept. Polévka je výborná a posílám bodík;-):yes:+

anonym

12. 2. 2010 11:05

znam ji a je vyborna.mnam

Semy.cz

13. 1. 2009 15:17

Jano, koukám tvoje taky vypadá pěkně, jsem ráda že chutná ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 1. 2009 13:22

Dovolila jsem si přidat fotečku, moc dobrá!!!:-p:yes:

tejaja tejaja

7. 1. 2009 14:02

To máš pravdu:-D:-D Vyskúšaj raz našu kapustnicu:-D:-D

Semy.cz

7. 1. 2009 13:59

No napadlo mě to že jsi z Košic :-D:-D
Oni jsou přímo z Košic, snad i maminka byla tuším(maminka tchýně)...no ale jak říkáš, každý si to upraví podle sebe...a pak je každý recept originál...:-))

tejaja tejaja

7. 1. 2009 13:57

Semy, ja som z Košíc :-D:-D:-D:-D:-D aj keď pochádzam z Prešova:-D V Košiciach už bývam 35 rokov. O tej koreňovej zelenine počujem skutočne prvý raz. Aj pochádzajú z Košíc alebo sa tu len prisťahovali ?

Semy.cz

7. 1. 2009 13:51

tejaja..mě je jasné že jich je plno:-) Manželova rodina je z Košic, takže taky východ..:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2009 13:51

Semy tak koukám, že obě máme tchýně na Slovensku?:-D Protože tenhle recept, o kterém píšu já je zase od mé tchýně ze Strečna! Terezka má pravdu, jiný kraj, jiný mrav, jiné jídlo. Hlavně, že nám chutná, ne?;-)

tejaja tejaja

7. 1. 2009 13:38

Semy, slovenských originálov je veľa:-D:-D Závisí od toho, odkiaľ to vezmeš. Inak sa robí u nás na východe, inak ešte východnejšie, niekde so sušenými slivkami, niekde s vajíčkom, niekde so zemiakmi, inde s papcunom...niekde dokonca s minimom kapusty, len s juškou ( lákem )...ale o koreňovej zelenine do kapustnice počujem prvý raz:-O ale proti gustu žiaden dišputát:-)) U nás sa robí kapustnica takto : http://www.toprecepty.cz/recept/3048-babiccina-kap...

Semy.cz

7. 1. 2009 13:32

Je to recept od mojí slovenské tchýně, takže originál ze Slovenska :-) dělala jsem jí poprvé na štědrý večer a byla opravdu výborná. A vypadá to že do 14 dnů budu dělat znova:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2009 13:30

Já dělám kapustnici podobně, jen dávám méně zelí a přidávám vodu ze zelí. Taky bez klobásky, jen s uzeným a pokud je po zabíjačce, tak vlastně vývar ze všeho, co se vaří v kotli;-) No a já dávám halušky místo brambor. Ale i tohle bude určitě suprová polévka!:-p

Semy.cz

7. 1. 2009 13:18

Papriko díky :-) příbory jsou z Ikei..jako skoro vše u nás :D
Z těch lžící se jí trochu zvláštně..jde o zvyk. Nejde do ní nabrat tolik jako do klasické...ale jinak jsme s těma příborama moc spokojený. A je pravd aže doma polívku moc často nemáme...:-) Hlavně nože josu super, ostré:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapustnica kapustnica s klobasou kapustnica recept polévka kapustnica jak dlouho vařit brambory jak dlouho vařit uzené maso jak dlouho vařit uzené kapustnica s uzeným kapustnice kapustnica recepty zápražka polévka ze syrového zelí recept na kapustnicu kapustnica polevka kapusnice jak vařit uzené maso kapusnica jak dlouho vařit klobásku jak dlouho vařit klobásky recepty kapustnica

Suroviny: zelí, voda, maso uzené, maso vepřové, brambory, zelenina kořenová, houby sušené, česnek, cibule, kmín celý, sůl, pepř černý, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Kapustnica

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73Kr