Nutriční hodnoty (Spišská vepřová kýta na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 736 kJ / 2 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 217,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,96 g |
| Tuky | 200,70 g |
| – nasycené | 89,88 g |
| – nenasycené | 100,53 g |
| –– mononenasycené | 85,70 g |
| –– polynenasycené | 14,83 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 12,75 g |
| Cholesterol | 540 mg |
| Sodík | 3,78 g |
| Sůl | 9,10 g |
| Sacharidy | 25,10 g |
| – cukry | 16,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1 sáček 1 sáček koření Zvěřina (Kotányi) | Provensálské koření | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 200 g 200 g Spišské uzené slaniny | Špek | 200 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |