Nutriční hodnoty (Hovězí karbanátky se sýrovým máslem a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 262 kJ / 2 931 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,25 g |
| Tuky | 242,10 g |
| – nasycené | 141,20 g |
| – nenasycené | 92,45 g |
| –– mononenasycené | 76,85 g |
| –– polynenasycené | 15,60 g |
| ––– omega 3 | 1,39 g |
| Vláknina | 0,75 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 4,04 g |
| Sůl | 10,33 g |
| Sacharidy | 9,09 g |
| – cukry | 3,99 g |
| ––– laktóza | 4,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 650 g 650 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 650 g |
| 180 g 180 g nivy nebo jiného sýra s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | 180 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 PL 2 PL sezamových semínek | Sezam loupaný | 30 g |
| 180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
| 1/2 1/2 řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový |