Nutriční hodnoty (Smažené masové čtverce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 655 kJ / 1 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,68 g |
| Tuky | 67,44 g |
| – nasycené | 20,30 g |
| – nenasycené | 37,87 g |
| –– mononenasycené | 29,45 g |
| –– polynenasycené | 8,42 g |
| ––– omega 3 | 1,83 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 826 mg |
| Sodík | 465 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 30,44 g |
| – cukry | 11,89 g |
| ––– laktóza | 6,29 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g libovolného vepřového masa (zbytky, může být i jiné maso) | Vepřová kýta | 300 g |
| 50 g 50 g žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1/8 l 1/8 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 20 g 20 g oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná |