Nutriční hodnoty (Štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 800 kJ / 3 059 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,35 g |
| Tuky | 177,18 g |
| – nasycené | 48,34 g |
| – nenasycené | 121,13 g |
| –– mononenasycené | 81,42 g |
| –– polynenasycené | 39,71 g |
| ––– omega 3 | 3,07 g |
| Vláknina | 30,90 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 532 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 282,20 g |
| – cukry | 105,50 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g tvarohu (může být i ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| mletá skořice dle chuti | Skořice ceylonská mletá | |
| cukr | Cukr bílý | |
| rozinky | Rozinky | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
| 1 1 vajíčko na potření | Vejce slepičí | 70 g |