Nutriční hodnoty (Listový salát s pečenou hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 423 kJ / 818 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
| Tuky | 57,46 g |
| – nasycené | 15,08 g |
| – nenasycené | 41,49 g |
| –– mononenasycené | 35,16 g |
| –– polynenasycené | 6,33 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 10,13 g |
| Cholesterol | 63 mg |
| Sodík | 1,44 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 54,54 g |
| – cukry | 49,05 g |
| ––– laktóza | 1,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g směsi listových salátů | Salát listový čerstvý | 200 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 300 g 300 g hroznů (modrého nebo růžového hroznového vína) | Hroznové víno čerstvé | 300 g |
| 70 g 70 g sýru feta | Sýr feta | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst ořechů (para a kešu) | Vlašské ořechy | |
| balzamikový krém (nemusí být) | Ocet balsamikový červený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
| 1/2 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
| 1 oříšek 1 oříšek másla | Máslo kravské | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |