Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panenka v sýrovém těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 468 kJ /
829 kcal
Bílkoviny52,08 g
– z toho živočišné bílkoviny40,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,70 g
Tuky25,31 g
– nasycené13,22 g
– nenasycené9,42 g
–– mononenasycené7,20 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,28 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 923 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy80,95 g
– cukry9,45 g
––– laktóza3,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová panenka Vepřová panenka
sůl Sůl mořská
100 g 100 g uzeného sýra cihly Eidam 30% t. v s. uzený 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
cca 100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
polohrubá mouka k obalení Mouka pšeničná polohrubá
olej Olej řepkový
přepuštěné máslo ke smažení v poměru 1:1 Ghí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.