Nutriční hodnoty (Panenka v sýrovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 468 kJ / 829 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,70 g |
| Tuky | 25,31 g |
| – nasycené | 13,22 g |
| – nenasycené | 9,42 g |
| –– mononenasycené | 7,20 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 322 mg |
| Sodík | 923 mg |
| Sůl | 2,26 g |
| Sacharidy | 80,95 g |
| – cukry | 9,45 g |
| ––– laktóza | 3,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová panenka | Vepřová panenka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g uzeného sýra cihly | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| cca 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| polohrubá mouka k obalení | Mouka pšeničná polohrubá | |
| olej | Olej řepkový | |
| přepuštěné máslo ke smažení v poměru 1:1 | Ghí |