Nutriční hodnoty (Panenka v sýrovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 468 kJ / 829 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,70 g |
Tuky | 25,31 g |
– nasycené | 13,22 g |
– nenasycené | 9,42 g |
–– mononenasycené | 7,20 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 923 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 80,95 g |
– cukry | 9,45 g |
––– laktóza | 3,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová panenka | Vepřová panenka | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g uzeného sýra cihly | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
cca 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
polohrubá mouka k obalení | Mouka pšeničná polohrubá | |
olej | Olej řepkový | |
přepuštěné máslo ke smažení v poměru 1:1 | Ghí |