Nutriční hodnoty (Skořicovo-jablečná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 860 kJ / 4 269 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,80 g |
| Tuky | 204,42 g |
| – nasycené | 115,73 g |
| – nenasycené | 75,78 g |
| –– mononenasycené | 64,39 g |
| –– polynenasycené | 11,39 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 29,25 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 3,83 g |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 515,70 g |
| – cukry | 269,85 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 330 g 330 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 330 g |
| 200 g 200 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 200 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 4 4 střední jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
| 2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |