Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicovo-jablečná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 860 kJ /
4 269 kcal
Bílkoviny76,92 g
– z toho živočišné bílkoviny36,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,80 g
Tuky204,42 g
– nasycené115,73 g
– nenasycené75,78 g
–– mononenasycené64,39 g
–– polynenasycené11,39 g
––– omega 31,20 g
Vláknina29,25 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 3,83 g
Sůl1,48 g
Sacharidy515,70 g
– cukry269,85 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
330 g 330 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 330 g
200 g 200 g třtinového cukru Cukr třtinový 200 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
4 4 střední jablka Jablko čerstvé 600 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 lžíce 1 lžíce mleté skořice Skořice ceylonská mletá 15 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.