Nutriční hodnoty (Skořicovo-jablečná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 860 kJ / 4 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,80 g |
Tuky | 204,42 g |
– nasycené | 115,73 g |
– nenasycené | 75,78 g |
–– mononenasycené | 64,39 g |
–– polynenasycené | 11,39 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 29,25 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 515,70 g |
– cukry | 269,85 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
330 g 330 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 330 g |
200 g 200 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 200 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
4 4 střední jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |