Nutriční hodnoty (Kuřecí prsíčka s petrželkou a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 693 kJ / 3 512 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 379,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 327,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,30 g |
| Tuky | 57,70 g |
| – nasycené | 19,72 g |
| – nenasycené | 33,56 g |
| –– mononenasycené | 26,90 g |
| –– polynenasycené | 6,66 g |
| ––– omega 3 | 3,21 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 821 mg |
| Sodík | 812 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 330,30 g |
| – cukry | 13,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g těstovin (např. TAGLIATELLE) | Těstoviny pšeničné | 400 g |
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 PL 1 PL medové hořčice | ||
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| 200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 150 ml 150 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 150 ml |
| 2 KL 2 KL škrobové moučky | Bramborový škrob | 10 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |
| 1 sklenička 1 sklenička kaparů (45 ml) | Kapary | |
| cukr | Cukr bílý |