Nutriční hodnoty (Šachovnice krémová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 374 kJ / 4 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,32 g |
| Tuky | 417,74 g |
| – nasycené | 270,16 g |
| – nenasycené | 142,28 g |
| –– mononenasycené | 132,00 g |
| –– polynenasycené | 10,28 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 0,80 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 214 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 196,50 g |
| – cukry | 128,50 g |
| ––– laktóza | 28,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 2 pudinky vanilkové | Puding v prášku | 80 g |
| 2 kostky 2 kostky másla | Máslo kravské | 500 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| nutella | Pomazánka z lískových ořechů | |
| potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| potahová hmota K2 | Fondán |