Nutriční hodnoty (Kuře na pánvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 524 kJ / 1 081 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,55 g |
| Tuky | 41,43 g |
| – nasycené | 5,84 g |
| – nenasycené | 34,00 g |
| –– mononenasycené | 22,19 g |
| –– polynenasycené | 11,81 g |
| ––– omega 3 | 2,88 g |
| Vláknina | 81,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 973 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 92,87 g |
| – cukry | 35,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky kuřecích prsou | Kuře prso | |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 500 ml 500 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nakládaných cibulek | Cibule sterilovaná | |
| 300 g 300 g zmrazeného hrášku | Hrášek zelený | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |