Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 311 kJ / 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,08 g |
Tuky | 2,68 g |
Vláknina | 15,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 41,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXrZ
Moje poznámka
Vinná omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXrZ
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 22 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 39 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 43 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 11 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 12 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 15 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 15 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 16 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
vinna omacka,
vinná omáčka k masu,
vinná omáčka recept,
vinné omáčky,
omacky,
recept vinna omáčka,
recept na vinnou omáčku,
omáčka vinná,
omáčka z červeného vína,
vinná omačka ke zvěřině,
vinná omáčka na maso,
vinná omáčka z červeného vína,
omáčka s červeným vínem,
omacka k masu vinna s houbami,
vinná k,
vinné omáčky k masu,
omáčka s červeným vinen,
omáčka s vínem,
vinná omacka povidla,
pomerančová omáčka s červeným vínem
Suroviny:
mrkev,
celer,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
bobkový list,
olej,
cukr krystal,
protlak rajčatový,
povidla švestková,
vývar hovězí,
víno červené,
šťáva pomerančová,
sůl,
pepř
Komentáře (1)