Nutriční hodnoty (Kedlubňáčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 111 kJ / 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,39 g |
| Tuky | 15,20 g |
| – nasycené | 3,57 g |
| – nenasycené | 7,37 g |
| –– mononenasycené | 5,66 g |
| –– polynenasycené | 1,71 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 28,38 g |
| Cholesterol | 357 mg |
| Sodík | 3,17 g |
| Sůl | 7,93 g |
| Sacharidy | 78,90 g |
| – cukry | 31,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 720 g |
| 2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
| 150 g 150 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| olej na smažení podle potřeby | Olej řepkový |