Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gratinovaný květák s rajčaty a paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 054 kJ /
1 208 kcal
Bílkoviny67,25 g
– z toho živočišné bílkoviny61,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky83,91 g
– nasycené53,92 g
– nenasycené27,14 g
–– mononenasycené24,05 g
–– polynenasycené3,09 g
––– omega 30,69 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 292 mg
Sodík 3,77 g
Sůl9,45 g
Sacharidy35,12 g
– cukry34,04 g
––– laktóza13,62 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
18 ks 18 ks cherry rajčátka (kdo chce, spaří je a oloupe) Rajčata cherry 540 g
červená kapie Paprika červená čerstvá
1 1 oválek Mozzarelly Mozzarella kravská
cca 100 g 100 g Nivy Niva 50% t. v s. 100 g
50 g 50 g tvrdého plátkového sýru (třeba Eidam) Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
1 ks 1 ks přírodního Hermelínu (sýry lze kombinovat) Hermelín 100 g
200 g 200 g smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
vejce Vejce slepičí
bílý pepř Pepř bílý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
pažitka Pažitka čerstvá
snítka snítka rozmarýnu (či jiné bylinky) Rozmarýn sušený
olej na vymazání formy Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.