Nutriční hodnoty (Cibulajda s kopřivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 546 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
| Tuky | 16,47 g |
| – nasycené | 10,27 g |
| – nenasycené | 5,82 g |
| –– mononenasycené | 3,42 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 22,45 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 85 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 37,91 g |
| – cukry | 23,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 velkých cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 hrst 1 hrst mladých kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
| 1 l 1 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |