Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slavný vídeňský závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 417 kJ /
4 641 kcal
Bílkoviny67,99 g
– z toho živočišné bílkoviny9,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,37 g
Tuky178,89 g
– nasycené81,22 g
– nenasycené90,13 g
–– mononenasycené62,87 g
–– polynenasycené27,26 g
––– omega 32,12 g
Vláknina77,75 g
Cholesterol 603 mg
Sodík 952 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy650,83 g
– cukry410,25 g
––– laktóza1,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
4 lžíce 4 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 60 g
75 g 75 g rozinek Rozinky 75 g
2 kg 2 kg nakyslých jablek Jablko čerstvé 2000 g
75 g 75 g mandlí nebo oříšků Mandle neloupané 75 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.