Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký jablkový koláč mouřenín)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 824 kJ /
4 499 kcal
Bílkoviny77,11 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,25 g
Tuky146,60 g
– nasycené20,59 g
– nenasycené114,97 g
–– mononenasycené79,67 g
–– polynenasycené35,30 g
––– omega 39,58 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 504 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy700,55 g
– cukry427,42 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
1,5 balíčku 1,5 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 18 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
350 g 350 g moučkového cukru (zdálo se mi hodně cukru, tak jsem dala pouze 200 g) Cukr bílý 350 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 ml 250 ml mléka (vlažného) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
tuk (na plech) Margarín
mouka (na plech) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.