Nutriční hodnoty (Zavářka do polévky - drobení, strouhání)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 256 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 8,81 g |
– nasycené | 2,07 g |
– nenasycené | 4,13 g |
–– mononenasycené | 2,93 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 91,95 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100-150 g 100-150 g hrubé mouky (množství závisí na velikosti vejce) | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |