Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zavářka do polévky - drobení, strouhání)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 256 kJ /
539 kcal
Bílkoviny21,18 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,50 g
Tuky8,81 g
– nasycené2,07 g
– nenasycené4,13 g
–– mononenasycené2,93 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy91,95 g
– cukry2,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100-150 g 100-150 g hrubé mouky (množství závisí na velikosti vejce) Mouka pšeničná hrubá 125 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.