Nutriční hodnoty (Zavářka do polévky - drobení, strouhání)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 256 kJ / 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
| Tuky | 8,81 g |
| – nasycené | 2,07 g |
| – nenasycené | 4,13 g |
| –– mononenasycené | 2,93 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 3,75 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 91,95 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100-150 g 100-150 g hrubé mouky (množství závisí na velikosti vejce) | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |