Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zálivka na salát s provensálským kořením)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie92 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,30 g
Tuky1,60 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené1,40 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené0,40 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy1,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžička 1 lžička hořčice (já dala kremžskou) Hořčice plnotučná 5 g
3 3 polévkové lžíce olivového oleje (může být i řep. nebo sluneč.) Olej olivový
3 3 polévkové lžíce cukru Cukr bílý
1/3 1/3 kávové lžičky soli Sůl mořská
3 3 polévkové lžíce octu Ocet lihový
stroužek stroužek česneku (utřít na jemno) Česnek čerstvý
provensálské koření Provensálské koření
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.