Nutriční hodnoty (Zálivka na salát s provensálským kořením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 92 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 1,60 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžička 1 lžička hořčice (já dala kremžskou) | Hořčice plnotučná | 5 g |
3 3 polévkové lžíce olivového oleje (může být i řep. nebo sluneč.) | Olej olivový | |
3 3 polévkové lžíce cukru | Cukr bílý | |
1/3 1/3 kávové lžičky soli | Sůl mořská | |
3 3 polévkové lžíce octu | Ocet lihový | |
stroužek stroužek česneku (utřít na jemno) | Česnek čerstvý | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
voda | Voda |