Nutriční hodnoty (Zálivka na salát s provensálským kořením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 92 kJ / 22 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 1,60 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 1,40 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžička 1 lžička hořčice (já dala kremžskou) | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 3 3 polévkové lžíce olivového oleje (může být i řep. nebo sluneč.) | Olej olivový | |
| 3 3 polévkové lžíce cukru | Cukr bílý | |
| 1/3 1/3 kávové lžičky soli | Sůl mořská | |
| 3 3 polévkové lžíce octu | Ocet lihový | |
| stroužek stroužek česneku (utřít na jemno) | Česnek čerstvý | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| voda | Voda |