Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 762 kJ /
2 333 kcal
Bílkoviny46,81 g
– z toho živočišné bílkoviny15,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,63 g
Tuky155,38 g
– nasycené78,97 g
– nenasycené70,72 g
–– mononenasycené59,21 g
–– polynenasycené11,51 g
––– omega 30,66 g
Vláknina25,06 g
Cholesterol 456 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,34 g
Sacharidy175,50 g
– cukry13,80 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g flíčků Těstoviny pšeničné 200 g
100 g 100 g libovější uzené slaniny Špek 100 g
200 g 200 g hříbků (čerstvých nebo mražených) Hřib čerstvý 200 g
100 100 g zelených listů kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce směsi "Francouzské brambory" Kotányi
1 lžíce 1 lžíce houbového koření Provensálské koření 15 g
1 lžíce 1 lžíce sušené zeleninové směsi (vegeta, podravka...nejlépe domácí) Mrkev mražená 15 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.