Nutriční hodnoty (Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 762 kJ / 2 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,63 g |
Tuky | 155,38 g |
– nasycené | 78,97 g |
– nenasycené | 70,72 g |
–– mononenasycené | 59,21 g |
–– polynenasycené | 11,51 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 25,06 g |
Cholesterol | 456 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,34 g |
Sacharidy | 175,50 g |
– cukry | 13,80 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g flíčků | Těstoviny pšeničné | 200 g |
100 g 100 g libovější uzené slaniny | Špek | 100 g |
200 g 200 g hříbků (čerstvých nebo mražených) | Hřib čerstvý | 200 g |
100 100 g zelených listů kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce směsi "Francouzské brambory" Kotányi | ||
1 lžíce 1 lžíce houbového koření | Provensálské koření | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sušené zeleninové směsi (vegeta, podravka...nejlépe domácí) | Mrkev mražená | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |