Nutriční hodnoty (Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 762 kJ / 2 333 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 46,81 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,18 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,63 g | 
| Tuky | 155,38 g | 
| – nasycené | 78,97 g | 
| – nenasycené | 70,72 g | 
| –– mononenasycené | 59,21 g | 
| –– polynenasycené | 11,51 g | 
| ––– omega 3 | 0,66 g | 
| Vláknina | 25,06 g | 
| Cholesterol | 456 mg | 
| Sodík | 1,78 g | 
| Sůl | 4,34 g | 
| Sacharidy | 175,50 g | 
| – cukry | 13,80 g | 
| ––– laktóza | 3,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g flíčků | Těstoviny pšeničné | 200 g | 
| 100 g 100 g libovější uzené slaniny | Špek | 100 g | 
| 200 g 200 g hříbků (čerstvých nebo mražených) | Hřib čerstvý | 200 g | 
| 100 100 g zelených listů kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce směsi "Francouzské brambory" Kotányi | ||
| 1 lžíce 1 lžíce houbového koření | Provensálské koření | 15 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce sušené zeleninové směsi (vegeta, podravka...nejlépe domácí) | Mrkev mražená | 15 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |