Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková s krupicovým kapáním)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie585 kJ /
140 kcal
Bílkoviny9,66 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky7,73 g
– nasycené1,88 g
– nenasycené3,56 g
–– mononenasycené2,83 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,03 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy7,00 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
zeleninový bujon Bujón zeleninový
krupička Krupice pšeničná jemná
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
máslo Máslo kravské
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
muškátový oříšek Muškátový oříšek
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.