Nutriční hodnoty (Kefírová buchta s náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 151 kJ / 5 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,13 g |
Tuky | 273,60 g |
– nasycené | 26,46 g |
– nenasycené | 231,85 g |
–– mononenasycené | 163,40 g |
–– polynenasycené | 68,45 g |
––– omega 3 | 20,58 g |
Vláknina | 19,71 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 571,05 g |
– cukry | 228,25 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřicí prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 37.5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 l 1/2 l kefíru | Kefír | 500 ml |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
250 g 250 g tvarohu ve vaničce (tučný, nebo polotučný) | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
100 g 100 g moučkového cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 100 g |
800 g 800 g jahodového kompotu | Jahody zavařené | 800 g |
3/4 l 3/4 l šťávy z jahod (nebo vodu se šťávou) | Jahody čerstvé | |
2 2 pudinkové prášky (jahodový nebo vanilkový) | Puding v prášku | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý |