Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s Nivou a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 116 kJ /
745 kcal
Bílkoviny28,77 g
– z toho živočišné bílkoviny21,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,10 g
Tuky40,50 g
– nasycené20,74 g
– nenasycené18,67 g
–– mononenasycené14,99 g
–– polynenasycené3,68 g
––– omega 31,12 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 2,03 g
Sůl5,00 g
Sacharidy62,33 g
– cukry6,33 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 300 g
100 g 100 g Nivy Niva 50% t. v s. 100 g
50 g 50 g pórku Pórek čerstvý 50 g
100 g 100 g nízkotučného mléka (-asi 10 polévkových lžic) Mléko kravské odstředěné
10 g 10 g solamylu Bramborový škrob 10 g
10 g 10 g oleje Olej řepkový 10 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.