Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s Nivou a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 116 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 40,50 g |
– nasycené | 20,74 g |
– nenasycené | 18,67 g |
–– mononenasycené | 14,99 g |
–– polynenasycené | 3,68 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 62,33 g |
– cukry | 6,33 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
100 g 100 g nízkotučného mléka (-asi 10 polévkových lžic) | Mléko kravské odstředěné | |
10 g 10 g solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
10 g 10 g oleje | Olej řepkový | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |