Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s Nivou a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 116 kJ / 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
| Tuky | 40,50 g |
| – nasycené | 20,74 g |
| – nenasycené | 18,67 g |
| –– mononenasycené | 14,99 g |
| –– polynenasycené | 3,68 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 107 mg |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 62,33 g |
| – cukry | 6,33 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
| 100 g 100 g nízkotučného mléka (-asi 10 polévkových lžic) | Mléko kravské odstředěné | |
| 10 g 10 g solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
| 10 g 10 g oleje | Olej řepkový | 10 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |