Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolky zapékané s mrkví a medvědem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 796 kJ /
1 146 kcal
Bílkoviny50,74 g
– z toho živočišné bílkoviny37,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,50 g
Tuky69,68 g
– nasycené34,56 g
– nenasycené25,90 g
–– mononenasycené21,25 g
–– polynenasycené4,65 g
––– omega 30,48 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 921 mg
Sodík 878 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy61,80 g
– cukry40,70 g
––– laktóza15,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mražených fazolových lusků Fazolky mražené 500 g
500 g 500 g mrkev Mrkev čerstvá 500 g
400 ml 400 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
2 2 velké hrsti medvědího česneku (umytý a pokrájený) Česnek medvědí čerstvý
libeček nebo petrželka Libeček čerstvý
trochu trochu bílého pepře Pepř bílý
žluté polévkové koření (bez glutamanu) Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.