Nutriční hodnoty (Fazolky zapékané s mrkví a medvědem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 796 kJ / 1 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
Tuky | 69,68 g |
– nasycené | 34,56 g |
– nenasycené | 25,90 g |
–– mononenasycené | 21,25 g |
–– polynenasycené | 4,65 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 921 mg |
Sodík | 878 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 61,80 g |
– cukry | 40,70 g |
––– laktóza | 15,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | 500 g |
500 g 500 g mrkev | Mrkev čerstvá | 500 g |
400 ml 400 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 velké hrsti medvědího česneku (umytý a pokrájený) | Česnek medvědí čerstvý | |
libeček nebo petrželka | Libeček čerstvý | |
trochu trochu bílého pepře | Pepř bílý | |
žluté polévkové koření (bez glutamanu) | Polévkové koření tekuté |