Rychlý broskvový koláč

kucerova45 Kuchařka:

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 11 názorů

58
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Suroviny

400 g bílý jogurt
270 g cukru krupice
2 vejce
400 g polohrubé mouky
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
trochu strouhané citronové kůry
broskve ale můžete použít i jiné sezónní ovoce.
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny dáme do mísy, vymícháme dohladka. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, rozetřeme a povrch poklademe ovocem.

  2. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200°C asi 20 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rychlý broskvový koláč

  • majkl majkl

    vypada moc pekne akorat "povrch poklademe ovocem" ja bych podle obrazku skoro myslel ze na ovoce se jeste nalije kapku toho testa ale asi se tak "zapusti" jak to nakyne ze, a ty perforace, to se udela samo taky vlivem kynuti a pecenim? nj chlapi.. :) u nas nikdo z broskvi nic nepekl tka to chci zkusit a peceni me bavi.diky za recept snad se zadari

    Odpovědět

  • marina marina

    zviratko21: No, zrovna Hollandia není smetanový jogurt. Ale jinak mám tenhle recept taky vyzkoušený a když se dá navrch ještě drobenka, tak je to taky vynikající.:-)

    Odpovědět

  • zviratko21 zviratko21

    Tento recept jsem pekla už nejméně 10x a vždy se povedl :-). Jen mám horkovzdušnou troubu tak jsem upravila pečení na 180st a asi 18min. Vždy hezky nadýchaný, lehký a zároveň propečený. Pekla jsem nejen s broskvemi, ale i s nektarinkami, švestkami, jahodami i mix ovoce (cukrový meloun, angrešt a nektarinka). :-p
    Karolína: jestli to nebylo jogurtem. Já teda používám jen smetanový např. Holandia, Valašský a pod. Jestli jogurt byl Light, tak mohl udělat v těstě nějakou neplechu :-/

    Odpovědět

  • Karolína Karolína

    Tak jsem taky dělala, bohužel mě ani příteli nechutná. Je tuhý a takový těžký. Vše podle receptu, akorát se nám to upeklo az za hodinu, ne za 20 minut. No vyhazujeme to ptáčkům, škoda těch broskví :-(

    Odpovědět

  • Michaela Michaela

    na můj vkus je teda tužší...

    Odpovědět

  • Zuzanka Zuzanka

    :-))Hezký den, moc dobrý recept, všem chutnalo. díky:yes::-K

    Odpovědět

  • Klariska Klariska

    Tento koláč dělávám a je výborný, vláčný :yes::-K.

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Mám ráda jogurtové pečení;-)Hezký zákusek:-p+4:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Super rychlovka a z jogurtu jsou bezvadné moučníky!:yes:

    Odpovědět

  • jirholu jirholu

    Prima rychlovka :-p:yes: +:yes:

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    :-KKrásný koláč+:yes::yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo