Nutriční hodnoty (Vejce Benedikt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 641 kJ / 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 9,16 g |
| – nasycené | 2,35 g |
| – nenasycené | 4,54 g |
| –– mononenasycené | 3,36 g |
| –– polynenasycené | 1,18 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 444 mg |
| Sůl | 1,01 g |
| Sacharidy | 1,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 houska | Houska pšeničná | |
| 2 plátky 2 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce holandské omáčky | ||
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská |