Nutriční hodnoty (Čočkovo-paprikový salát s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 705 kJ / 1 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 81,99 g |
| Tuky | 28,28 g |
| – nasycené | 4,36 g |
| – nenasycené | 22,42 g |
| –– mononenasycené | 9,57 g |
| –– polynenasycené | 12,85 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 57,69 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 167,55 g |
| – cukry | 6,57 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vařené čočky | Čočka hnědá neloupaná | 300 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 6 6 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 3 lžíce 3 lžíce balsamicového octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
| 2 2 červené papriky kápie | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 papriky bílé (slovenské) | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce sezamového semínka | Sezam loupaný | 30 g |
| 1 1 tuňák v konzervě (170 g) | Tuňák filet | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |