Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čočkovo-paprikový salát s tuňákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 705 kJ /
1 363 kcal
Bílkoviny81,99 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,99 g
Tuky28,28 g
– nasycené4,36 g
– nenasycené22,42 g
–– mononenasycené9,57 g
–– polynenasycené12,85 g
––– omega 30,30 g
Vláknina57,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy167,55 g
– cukry6,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vařené čočky Čočka hnědá neloupaná 300 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
6 6 sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
3 lžíce 3 lžíce balsamicového octa Ocet balsamikový bílý 60 ml
2 2 červené papriky kápie Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 papriky bílé (slovenské) Paprika bílá čerstvá
2 lžíce 2 lžíce sezamového semínka Sezam loupaný 30 g
1 1 tuňák v konzervě (170 g) Tuňák filet
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
medvědí česnek Česnek medvědí čerstvý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.