Nutriční hodnoty (Čočkovo-paprikový salát s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 705 kJ / 1 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 81,99 g |
Tuky | 28,28 g |
– nasycené | 4,36 g |
– nenasycené | 22,42 g |
–– mononenasycené | 9,57 g |
–– polynenasycené | 12,85 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 57,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 167,55 g |
– cukry | 6,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vařené čočky | Čočka hnědá neloupaná | 300 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
6 6 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
3 lžíce 3 lžíce balsamicového octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
2 2 červené papriky kápie | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 papriky bílé (slovenské) | Paprika bílá čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce sezamového semínka | Sezam loupaný | 30 g |
1 1 tuňák v konzervě (170 g) | Tuňák filet | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |