Nutriční hodnoty (Putimská vepřová pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 565 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 16,75 g |
| – nasycené | 2,33 g |
| – nenasycené | 12,29 g |
| –– mononenasycené | 9,03 g |
| –– polynenasycené | 3,26 g |
| ––– omega 3 | 0,87 g |
| Vláknina | 2,60 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 12,10 g |
| – cukry | 10,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
| 10 g 10 g oleje | Olej řepkový | 10 ml |
| 100 g 100 g jablek | Jablko čerstvé | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| šalvěj (nebo bobkový list) | Šalvěj čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý |