Nutriční hodnoty (Kuřecí prsíčka v slaninovém županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 843 kJ / 2 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 258,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 255,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,45 g |
| Tuky | 104,22 g |
| – nasycené | 40,45 g |
| – nenasycené | 53,62 g |
| –– mononenasycené | 28,80 g |
| –– polynenasycené | 24,82 g |
| ––– omega 3 | 2,48 g |
| Vláknina | 3,15 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 2,28 g |
| Sůl | 5,64 g |
| Sacharidy | 33,60 g |
| – cukry | 11,35 g |
| ––– laktóza | 9,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g kuřecí prsa | Kuře prso | 800 g |
| 6 PL 6 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| 2 PL 2 PL zakysané smetany na vrch | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 3 PL 3 PL tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 45 g |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 PL 3 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 150 g 150 g uzený sýr (strouhaný) | Eidam 30% t. v s. uzený | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| slanina na vyložení formy | Špek |