Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na bazalce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 976 kJ / 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 15,60 g |
| – nasycené | 4,56 g |
| – nenasycené | 7,08 g |
| –– mononenasycené | 4,95 g |
| –– polynenasycené | 2,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 1,49 g |
| Sodík | 453 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 300 g 300 g libovolné zeleniny | Mrkev čerstvá | 300 g |
| trocha trocha Solamylu | Bramborový škrob | |
| trocha trocha vývaru | Vývar masový |