Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na bazalce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 976 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 15,60 g |
– nasycené | 4,56 g |
– nenasycené | 7,08 g |
–– mononenasycené | 4,95 g |
–– polynenasycené | 2,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 453 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 25,20 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
300 g 300 g libovolné zeleniny | Mrkev čerstvá | 300 g |
trocha trocha Solamylu | Bramborový škrob | |
trocha trocha vývaru | Vývar masový |