Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na bazalce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 976 kJ /
472 kcal
Bílkoviny53,40 g
– z toho živočišné bílkoviny50,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky15,60 g
– nasycené4,56 g
– nenasycené7,08 g
–– mononenasycené4,95 g
–– polynenasycené2,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 453 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy25,20 g
– cukry12,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích jater Játra kuřecí 300 g
olej Olej řepkový
bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
300 g 300 g libovolné zeleniny Mrkev čerstvá 300 g
trocha trocha Solamylu Bramborový škrob
trocha trocha vývaru Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.