Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový nebo meruňkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 516 kJ /
3 469 kcal
Bílkoviny64,71 g
– z toho živočišné bílkoviny35,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,94 g
Tuky158,38 g
– nasycené87,88 g
– nenasycené59,05 g
–– mononenasycené50,70 g
–– polynenasycené8,35 g
––– omega 30,81 g
Vláknina7,98 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 406 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy442,30 g
– cukry228,70 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
125 g 125 g cukru Cukr bílý 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1 1 konzerva broskví nebo meruňek i se šťávou Broskev zavařená
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
3 3 rozdělené vejce Vejce slepičí 210 g
90 g 90 g cukru Cukr bílý 90 g
1 1 kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.