Nutriční hodnoty (Šneky z kýty na jehle v zázvorové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 863 kJ / 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 19,84 g |
– nasycené | 3,61 g |
– nenasycené | 14,50 g |
–– mononenasycené | 12,03 g |
–– polynenasycené | 2,47 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 6,24 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 471 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 19,32 g |
– cukry | 2,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
malé sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
několik několik malých rajčat | Rajče červené čerstvé | |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička červeného kari | Kari | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl podle chuti | Sůl mořská |